Websites van

Bart van Schoonhoven
Loes en Bart trouwen op Vlieland
Jelmer naar AustraliŽ
19742014
Loes en ik zijn op 6 augustus 1999 getrouwd op de Vliehors op Vlieland. Met blote voeten in het hete zand hebben we elkaar het JA-woord gegeven. Onze vier kinderen waren onze getuigen.
Jelmer is in oktober 1999 vertrokken naar Australië en is in juli 2000 weer teruggekomen. Op deze site een verslag van zijn belevenissen dat jaar.
Onder de naam 'Songs That Linger' ga ik tegenwoordig weer de boer op met een programma dat nostalgie oproept door de liedjes zelf, maar zeker ook door het tijdsbeeld waar ze in werden geschreven.

Fietsvakantie 2007 We doen het voor Brechje Infopunt
Grote Zeilvaart
Februari 2007 hebben Loes en ik op een beurs in de RAI de 'Extrawheel' ontdekt, een bagagekarretje met 1 wiel om achter de fiets te haken. We hebben er meteen twee gekocht en een fietsvakantie uitgestippeld langs diverse trekkershutten in Nederland. Het is zo'n succes geworden dat we dit voor 2008 weer gaan ondernemen.
In december 2005 heb ik met mijn groep EUMETRIS de CD 412nd (for one second) uitgebracht. Op deze site is alle achtergrondinformatie betreffende EUMETRIS te vinden maar er kunnen ook songs beluisterd worden.
Mijn medaille van de halve marathon van Egmond heeft inmiddels verschillende keren tijdens de chemo als mascotte aan de infuusstandaard van mijn nichtje Brechje gehangen. Om toch iets concreters te kunnen doen, kwam Annemieke (moeder van Brechje) op het idee om naast een medaille ook sponsorgeld mee te brengen na een dergelijke prestatieloop.
Mijn broer Ton's grote passie is alles wat met de grote zeilvaart van vroeger te maken heeft. Over het taalgebruik op zee van destijds heeft hij een boekje samengesteld met allerlei uitdrukkingen die nog altijd binnen de Nederlandse taal in gebruik zijn. 'ZEEMANSTAAL' spreken we allemaal.

© 2014 Bart van Schoonhoven